Σε απευθείας σύνδεση αγορά πινάκων PCB

Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, λογική τιμή.

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Δείγματαπολυστρωματικές σκάφους πλακέτα

Το λέιζερ τυφλό μέσω του πίνακα με τέσσερα στρώματα, φιαγμένα από FR-4 με ENIG την επιφάνεια τελειώνει

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας ευέλικτο διοικητικό συμβούλιο πλακέτα
καλής ποιότητας ευέλικτο διοικητικό συμβούλιο πλακέτα
Αναθεωρήσεις πελατών
Η ποιότητα πινάκων είναι πολύ υψηλή! Είμαστε πελάτης WonDa για περισσότερο από 4 έτη. Η υψηλές υπηρεσία και η ποιότητά σας είναι πάρα πολύ υψηλές.

—— Jay

Η συνεργασία είναι πολύ ικανοποιητική και η επιχείρηση των προηγούμενων λίγων ετών, είμαστε πολύ πρόθυμοι να συνεχίσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Rob

Η ποιότητα πινάκων είναι πολύ υψηλή! Είμαι έκπληκτος με το χαμηλότερο κόστος και τη γρήγορη παράδοση. Είναι συνολικά από την προσδοκία μου. Θα επιστρέψω σίγουρα.

—— Βικτώρια, Αυστραλία

Είμαι Online Chat Now

πολυστρωματικές σκάφους πλακέτα

  • Υψηλή ακρίβεια πολυστρωματικές σκάφους πλακέτα προμηθευτές
  • Υψηλή ακρίβεια πολυστρωματικές σκάφους πλακέτα προμηθευτές
  • Υψηλή ακρίβεια πολυστρωματικές σκάφους πλακέτα προμηθευτές
  • Υψηλή ακρίβεια πολυστρωματικές σκάφους πλακέτα προμηθευτές
  • Υψηλή ακρίβεια πολυστρωματικές σκάφους πλακέτα προμηθευτές
  • Υψηλή ακρίβεια πολυστρωματικές σκάφους πλακέτα προμηθευτές

Εισαγωγή

 

Οι πολυστρωματικοί τυπωμένοι πίνακες κυκλωμάτων το (PCBs) αντιπροσώπευσαν την επόμενη σημαντική εξέλιξη στην τεχνολογία επεξεργασίας. Από τη βάση η πλατφόρμα του διπλασίου που πλαισιώθηκε καλυμμένος κατευθείαν ήρθε μια πολύ περίπλοκη και σύνθετη μεθοδολογία που θα επέτρεπε πάλι στους σχεδιαστές πινάκων κυκλωμάτων που μια δυναμική περιοχή διασυνδέει και εφαρμογές.

Οι πολυστρωματικοί πίνακες κυκλωμάτων ήταν ουσιαστικοί στην πρόοδο του σύγχρονου υπολογισμού. Η πολυστρωματική κατασκευή και η επεξεργασία PCB βασική είναι παρόμοιες με την επεξεργασία τσιπ μικροϋπολογιστών σε ένα μακρο μέγεθος. Η σειρά των υλικών συνδυασμών είναι εκτενής από το βασικό εποξικό γυαλί στις εξωτικές κεραμικές αφθονίες. Πολυστρωματικός μπορεί να στηριχτεί σε κεραμικό, το χαλκό, και το αργίλιο. Τα τυφλά και θαμμένα vias παράγονται συνήθως, μαζί με το μαξιλάρι επάνω μέσω της τεχνολογίας.

 

 

Διαδικασία παραγωγής

 

1. Χημικός καθαρός

 

Προκειμένου να ληφθεί το χαραγμένο σχέδιο καλής ποιότητας, είναι απαραίτητο να εξασφαλίσει ότι ένας ισχυρός δεσμός αντιστέκεται στο στρώμα και την επιφάνεια υποστρωμάτων, ένα υπόστρωμα ή ένα στρώμα οξειδίων επιφάνειας, το πετρέλαιο, τη σκόνη, τα δακτυλικά αποτυπώματα και άλλο ρύπο. Επομένως, προτού να αντισταθείτε το στρώμα εφαρμόζεται αρχικά στην επιφάνεια του πίνακα και η επιφάνεια φύλλων αλουμινίου χαλκού που καθαρίζει το τραχυμένο στρώμα φθάνει σε έναν ορισμένο βαθμό.
Εσωτερικό πιάτο: αρχισμένος τέσσερις επιτροπές, ο εσωτερικός (δεύτερα και τρίτα στρώματα) είναι ένας μούστος κάνει πρώτα. Το εσωτερικό φύλλο αποτελείται από την ίνα υάλου και τις εποξικές ρητίνη-βασισμένες στον σύνθετες ανώτερες και χαμηλότερες επιφάνειες του φύλλου χαλκού.

 

 

 

2. Ξηρά ελασματοποίηση ταινιών φύλλων περικοπών

 

Επένδυση photoresist: πρέπει να κάνουμε τη μορφή του εσωτερικού πιάτου, επισυνάψαμε αρχικά την ξηρά ταινία (αντισταθείτε, photoresist) πέρα από το εσωτερικό φύλλο στρώματος. Η ξηρά ταινία είναι μια λεπτή ταινία πολυεστέρα, μια photoresist ταινία και μια προστατευτική ταινία πολυαιθυλενίου που αποτελούνται από τρία μέρη. Όταν το φύλλο αλουμινίου, η ξηρά ταινία που αρχίζει με μια προστατευτική ταινία πολυαιθυλενίου ξεφλουδίζεται μακριά, και έπειτα υπό τους όρους της θερμότητας και της πίεσης στην ξηρά ταινία κολλιέται στο χαλκό.

 


3. Η εικόνα εκθέτει & η εικόνα αναπτύσσεται

 

Έκθεση: Στη UV ακτινοβολία, τα photoinitiators απορροφούν το φως αποσυνθέτουν στους ριζοσπάστες, το ριζικό ιδρυτή photopolymerization και έπειτα να πολυμερίσουν το μονομερές για να παραγάγουν μια αντίδραση διασύνδεσης, διαμόρφωση αδιάλυτη στην αραιή αλκαλική λύση μετά από την αντίδραση της πολυμερούς δομής. Ο πολυμερισμός για να συνεχίσει για κάποιο διάστημα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σταθερότητα της διαδικασίας, για να μην σχίσει αμέσως μετά από την ταινία πολυεστέρα έκθεσης πρέπει να μείνει περισσότερο από 15 λεπτά στην αντίδραση πολυμερισμού να προχωρήσει, πρίν αναπτύσσει τη σχισμένη ταινία πολυεστέρα.
Υπεύθυνος για την ανάπτυξη: οι μη εκτεθειμένες μερίδες λύσης ομάδων αντίδρασης ενεργές της φωτοευαίσθητης ταινίας με ένα αραιό διαλυτό σε αλκαλικό διάλυμα θέμα διάλυσαν την παραγωγή κάτω, αφήνοντας ήδη με τη διασύνδεση της φωτοευαίσθητης μερίδας σχεδίων

 

 

4. Ο χαλκός χαράζει

 

Στους εύκαμπτους τυπωμένους πίνακες ή την τυπωμένη διαδικασία παραγωγής πινάκων, η χημική αντίδραση στη μερίδα φύλλων αλουμινίου χαλκού που δεν αφαιρείται, ώστε να διαμορφωθεί το επιθυμητό κύκλωμα ένα σχέδιο του χαλκού κάτω από photoresist δεν είναι χαραγμένος διατηρημένος αντίκτυπος.

 

 

5. Η λουρίδα αντιστέκεται & η θέση χαράζει τη διάτρηση & την επιθεώρηση & το οξείδιο AOI

 

Ο σκοπός της ταινίας είναι να χαραχτεί ο πίνακας διατηρημένος μετά από να καθαρίσει αντιστέκεται στο στρώμα έτσι ώστε ο ακόλουθος χαλκός που εκτίθεται. Το φίλτρο «σκουριάς ταινιών» και τα ανακύκλωσης απόβλητα θα ξεφορτωθούν κατάλληλα. Εάν πηγαίνετε αφότου μπορεί να είναι η ταινία πλυμένη απολύτως καθαρή, να θεωρήσετε. Τέλος, ο πίνακας είναι απολύτως ξηρός μετά από την πλύση, αποφεύγει την υπόλοιπη υγρασία.

 

 

6. Layup με το prepreg

 

Πρίν εισάγει τη μηχανή πίεσης, η ανάγκη να χρησιμοποιηθούν τα όλα πολυστρωματικά υλικά έτοιμα να συσκευάσουν (λαϊκός-επάνω) Εκτός από την εσωτερική λαβή η εργασία έχει οξειδωθεί, αλλά ακόμα χρειάζεται μια προστατευτική ταινία ταινιών (Prepreg) -. Γονιμοποιημένες ίνες γυαλιού εποξικής ρητίνης. Ο ρόλος των ελασματοποιήσεων είναι μια ορισμένη διαταγή στον πίνακα που καλύπτεται με μια προστατευτική ταινία από συσσωρευμένη και τοποθετημένη μεταξύ του πιάτου πατωμάτων.

 

 

7. Layup με το φύλλο αλουμινίου χαλκού & τον κενό Τύπο ελασματοποίησης

 

Φύλλο αλουμινίου - να παρουσιάσει το εσωτερικό φύλλο και έπειτα καλυμμένος με ένα στρώμα του φύλλου αλουμινίου χαλκού και στις πλευρές, και έπειτα πολυστρωματικό pressurization (εντός μιας σταθερής χρονικής περιόδου απαραίτητης να μετρήσει την εξώθηση θερμοκρασίας και πίεσης) δροσίστηκε στη θερμοκρασία δωματίου μετά το πέρας της παραμονής είναι ένα πολυστρωματικό φύλλο από κοινού.

 

 

8. CNC τρυπάνι

 

Υπό τους όρους της εσωτερικής ακρίβειας, CNC διάτρυση διάτρυσης ανάλογα με τον τρόπο. Υψηλή ακρίβεια διάτρυσης, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η τρύπα είναι στη σωστή θέση.

 

 

9. Electroless χαλκός

 

Προκειμένου να γίνει η μέσω-τρύπα μεταξύ των στρωμάτων μπορεί να ανοιχτεί (η δέσμη ρητίνης και ίνας υάλου μιας non-conductive μερίδας του τοίχου της επιμετάλλωσης τρυπών), οι τρύπες πρέπει να συμπληρωθούν το χαλκό. Το πρώτο βήμα είναι ένα λεπτό στρώμα της επένδυσης χαλκού στην τρύπα, αυτή η διαδικασία είναι εντελώς χημική αντίδραση. Τελικό καλυμμένο πάχος χαλκού 50 ιντσών εκατομμυριοστός.

 

 

10. Φύλλο περικοπών & ξηρά ελασματοποίηση ταινιών

 

 

Photoresist επίστρωμα: Έχουμε ένας στο εξωτερικό επίστρωμα photoresist.

 

 

11. Το Mage εκθέτει & η εικόνα αναπτύσσεται

 

Εξωτερικές έκθεση και ανάπτυξη

 

 

12. Ηλεκτρο επένδυση σχεδίων χαλκού

 

Αυτό έχει γίνει ένας δευτεροβάθμιος χαλκός, ο κύριος σκοπός είναι να πυκνωθεί η γραμμή χαλκού και vias χαλκού πυκνά.

 

 

13. Ηλεκτρο επένδυση σχεδίων κασσίτερου

 

Ο κύριος σκοπός του είναι μια χαρακτική αντιστέκεται, προστατεύει αυτό καλύπτει τους αγωγούς χαλκού δεν θα επιτεθεί (εσωτερική προστασία όλων των γραμμών και των vias χαλκού) στην αλκαλική διάβρωση του χαλκού.

 

 

14. Η λουρίδα αντιστέκεται

 

Ξέρουμε ήδη το σκοπό, ακριβώς χρήση η χημική μέθοδος, η επιφάνεια του χαλκού εκτίθεται.

 

 

15. Ο χαλκός χαράζει

 

Ξέρουμε ότι ο σκοπός το χαραγμένη κασσίτερου μερικώς φύλλο αλουμινίου κατωτέρω.

 

 

16. LPI η πλευρά 1 επιστρώματος & το καρφί ξηρό & LPI η πλευρά 2 επιστρώματος & καρφί ξηρό & εικόνα εκθέτουν & η εικόνα αναπτύσσεται & θερμική μάσκα ύλης συγκολλήσεως θεραπείας

 

Η μάσκα ύλης συγκολλήσεως εκτίθεται στα μαξιλάρια χρησιμοποιούμενα, συχνά λέγεται ότι το πράσινο πετρέλαιο, πετρέλαιο σκάβει πραγματικά τις τρύπες στον πράσινο, το πράσινο πετρέλαιο δεν πρέπει να καλύψει τα μαξιλάρια και άλλες εκτεθειμένες περιοχές. Ο κατάλληλος καθαρισμός μπορεί να πάρει χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας τα κατάλληλα επιφάνειας.

 

 

17. Η επιφάνεια τελειώνει

 

Η διαδικασία επιστρώματος HAL ύλης συγκολλήσεως HASL (συνήθως γνωστό ως HAL) βυθίζεται αρχικά στη ροή PCB, κατόπιν βυθίζοντας στη λειωμένη ύλη συγκολλήσεως, και έπειτα από μεταξύ δύο μαχαίρια αέρα αεροπορικώς συμπιεσμένος με ένα μαχαίρι στον αέρα θερμότητας για να βγάλει από τη θέση που ήταν την υπερβολική ύλη συγκολλήσεως στον τυπωμένο πίνακα κυκλωμάτων, να αποβάλει συγχρόνως την υπερβολική τρύπα μετάλλων ύλης συγκολλήσεως, με συνέπεια ένα φωτεινό, ομαλό, ομοιόμορφο επίστρωμα ύλης συγκολλήσεως.
Το χρυσό δάχτυλο, σκοπός-σχεδιασμένος συνδετήρας ακρών, συνδέει το συνδετήρα ως ξένες εξαγωγές συνδέσμου πινάκων, και επομένως πρέπει να εξαπατήσει τη διαδικασία. Επέλεξε το χρυσό λόγω της ανώτερων αγωγιμότητας και της αντίστασης οξείδωσής του. Εντούτοις, επειδή το κόστος του χρυσού ισχύει μόνο να εξαπατήσει τόσο υψηλό, ο τοπικός χρυσός κάλυψε ή χημικά.

 

Το λέιζερ τυφλό μέσω του πίνακα με τέσσερα στρώματα, φιαγμένα από FR-4 με ENIG την επιφάνεια τελειώνει

Laser Blind Via Board with Four Layers, Made of FR-4 with ENIG Surface Finish
Laser Blind Via Board with Four Layers, Made of FR-4 with ENIG Surface Finish Laser Blind Via Board with Four Layers, Made of FR-4 with ENIG Surface Finish Laser Blind Via Board with Four Layers, Made of FR-4 with ENIG Surface Finish Laser Blind Via Board with Four Layers, Made of FR-4 with ENIG Surface Finish Laser Blind Via Board with Four Layers, Made of FR-4 with ENIG Surface Finish

Μεγάλες Εικόνας :  Το λέιζερ τυφλό μέσω του πίνακα με τέσσερα στρώματα, φιαγμένα από FR-4 με ENIG την επιφάνεια τελειώνει

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: FL
Πιστοποίηση: ISO9001 , UL, ROHS
Αριθμό μοντέλου: FL172

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: 1.29/piece
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κενό + χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 3-5 ημέρες για τα δείγματα, 12-15 ημέρες για τη μαζική παραγωγή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 200000 τετραγωνικά μέτρα/μήνας
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

πολυστρωματικές πλακέτες κυκλωμάτων

,

Ορθογωνικής τυπωμένων κυκλωμάτων

Υλικό βάσεωνfr4
Πάχος χαλκού1Oz
Πάχος πινάκων1.6mm
Ελάχιστο μέγεθος τρυπών0.2mm
Ελάχιστο πλάτος γραμμών0.11mm
Ελάχιστο διάστημα γραμμών0.1mm
Λήξη επιφάνειαςΧρυσά δάχτυλα
Ναι

1-26 πίνακας PCB στρώματος: FR4 PCB, άκαμπτο PCB, βασισμένο στο αργίλιο PCB, PCB HDI, άκαμπτος-ευκίνητο PCB, υψηλό πολυστρωματικό PCB, βαρύ PCB χαλκού, και συνέλευση PCB επίσης. Τα προϊόντα μας εφαρμόζονται ευρέως στις τηλεπικοινωνίες, βιομηχανικός έλεγχος, ηλεκτρονική δύναμης, ιατρικό όργανο, ηλεκτρονική ασφάλειας, αεροδιάστημα και ούτω καθεξής. Και παρέχει «λύση PCB PCB τη μιας στάσης» για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών.

παρακαλώ στείλετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

sales01 () fastlinepcb.com

εργοστάσιο

Όλο το PCBs είναι σχέδιο συνήθειας των κύριων προϊόντων μας. Αυτές είναι μόνο πληροφορίες αναφοράς, όχι οι τελικές τιμές και εικόνες PCB. Οι εικόνες και οι τιμές PCB είναι μόνο μια έκθεση και επίδειξη.

Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με.

Skype: fastlinepcb001

Στοιχεία επικοινωνίας
PCB Board Online Marketplace

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του ευέλικτο διοικητικό συμβούλιο πλακέτα, πολυστρωματικές σκάφους πλακέτα, Ενιαία Όψεως PCB από την Κίνα.