Σε απευθείας σύνδεση αγορά πινάκων PCB

Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, λογική τιμή.

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Δείγματα

Ενιαία Όψεως PCB

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας ευέλικτο διοικητικό συμβούλιο πλακέτα
καλής ποιότητας ευέλικτο διοικητικό συμβούλιο πλακέτα
Αναθεωρήσεις πελατών
Η ποιότητα πινάκων είναι πολύ υψηλή! Είμαστε πελάτης WonDa για περισσότερο από 4 έτη. Η υψηλές υπηρεσία και η ποιότητά σας είναι πάρα πολύ υψηλές.

—— Jay

Η συνεργασία είναι πολύ ικανοποιητική και η επιχείρηση των προηγούμενων λίγων ετών, είμαστε πολύ πρόθυμοι να συνεχίσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Rob

Η ποιότητα πινάκων είναι πολύ υψηλή! Είμαι έκπληκτος με το χαμηλότερο κόστος και τη γρήγορη παράδοση. Είναι συνολικά από την προσδοκία μου. Θα επιστρέψω σίγουρα.

—— Βικτώρια, Αυστραλία

Είμαι Online Chat Now

Ενιαία Όψεως PCB

Single Sided PCB
Single Sided PCB Single Sided PCB

Μεγάλες Εικόνας :  Ενιαία Όψεως PCB

Λεπτομέρειες:

Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Εισαγωγή:

Η εστίαση στον πιό βασικό του PCB, συστατικά που στρέφονται σε μια πλευρά, η άλλη πλευρά του καλωδίου συγκεντρώνεται. Επειδή τα καλώδια εμφανίζονται μόνο σε μια πλευρά, έτσι αυτό το είδος του PCB καλείται ενιαίο πλαισιωμένο PCB.

Στο ενιαίο διάγραμμα καλωδίωσης επιτροπής δίνεται προτεραιότητα με την εκτύπωση δικτύων, δηλ., στην επιφάνεια χαλκού που τυπώνεται στον πράκτορα αντίστασης, για να αποτρέψει την αντίσταση συγκόλλησης μετά από να χαράξει που τυπώνεται στο σημάδι, και έπειτα punching τον τρόπο επεξεργασίας να ολοκληρωθεί η τρύπα οδηγών μερών και η εμφάνιση. Επιπλέον, μέρος των διαφορετικών προϊόντων μιας μικρής ποσότητας, χρησιμοποιεί το φωτοευαίσθητο πράκτορα αντίστασης διαμορφώνοντας το σχέδιο της φωτογραφικής μεθόδου.

Η λειτουργούσα σειρά θερμοκρασιών από 130 Γ σε 230 Γ. Single πλαισίωσε τους πίνακες είναι διαθέσιμη με την επιφάνεια τελειώνει την οργανική επιφάνεια το protectant (OSP), το ασήμι βύθισης, τον κασσίτερο, και τη χρυσή επένδυση και μαζί με το μολυβδούχο ή αμόλυβδο επίπεδο το (HASL) ύλης συγκολλήσεως ζεστού αέρα.


 

                                           
                                           
                                           

Υλικό:

 

 

Στο ενιαίο πλαισιωμένο υλικό βάσεων PCB τοποθετημένο σε στρώματα έγγραφο πίνακα χαλκού εγγράφου στο φαινολικό, τοποθετημένο χαλκός πιάτο εποξικής ρητίνης δίνεται προτεραιότητα.

 

 

Δομή:

 

Κατ' αρχάς, το φύλλο αλουμινίου χαλκού που χαράζονται, διαδικασία κ.λπ. για να λάβει ένα κύκλωμα που απαιτείται, μια προστατευτική ταινία για να τρυπηθεί με τρυπάνι για να εκθέσει το αντίστοιχο μαξιλάρι. Μετά από τη μέθοδο καθαρισμού και έπειτα κυλίσματος για να συνδυάσει τα δύο. Κατόπιν η μερίδα μαξιλαριών εξέθεσε την προστασία χρυσής επένδυσης ή κασσίτερου.

 

 

Διαδικασία παραγωγής:


Ενιαίο χαλκός-ντυμένο πιάτο - απαλοιφή - φωτοχημική μεταφορά εικόνας εκτύπωσης μεθόδου/οθόνης - αφαιρέστε τη διάβρωση ήταν τυπωμένος - που καθαρίζει, ξηρά - κατεργασία τρυπών - μορφή - στεγνός καθαρισμός - επίστρωμα συγκόλλησης αντίστασης εκτύπωσης - θεραπεία - σύμβολο σημαδιών εκτύπωσης - θεραπεία - στεγνός καθαρισμός που - προ ντυμένη ροή - ένα ολοκληρωμένο προϊόν

 


Εφαρμογή

 

Ενιαίο πλαισιωμένο PCB η περισσότερη χρήση στη ραδιο, μηχανή θέρμανσης, κρύα αποθήκευση, πλυντήρια και άλλο ηλεκτρικό προϊόν συσκευών, καθώς επίσης και ο εκτυπωτής, μηχανές πώλησης, φωτισμός των οδηγήσεων, ηλεκτρονικά συστατικά, όπως το εμπορικό κύκλωμα μηχανών

 
 

Στοιχεία επικοινωνίας
PCB Board Online Marketplace

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του ευέλικτο διοικητικό συμβούλιο πλακέτα, πολυστρωματικές σκάφους πλακέτα, Ενιαία Όψεως PCB από την Κίνα.