Σε απευθείας σύνδεση αγορά πινάκων PCB

Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, λογική τιμή.

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Δείγματα

διπλής όψης πλακέτα

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας ευέλικτο διοικητικό συμβούλιο πλακέτα
καλής ποιότητας ευέλικτο διοικητικό συμβούλιο πλακέτα
Αναθεωρήσεις πελατών
Η ποιότητα πινάκων είναι πολύ υψηλή! Είμαστε πελάτης WonDa για περισσότερο από 4 έτη. Η υψηλές υπηρεσία και η ποιότητά σας είναι πάρα πολύ υψηλές.

—— Jay

Η συνεργασία είναι πολύ ικανοποιητική και η επιχείρηση των προηγούμενων λίγων ετών, είμαστε πολύ πρόθυμοι να συνεχίσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Rob

Η ποιότητα πινάκων είναι πολύ υψηλή! Είμαι έκπληκτος με το χαμηλότερο κόστος και τη γρήγορη παράδοση. Είναι συνολικά από την προσδοκία μου. Θα επιστρέψω σίγουρα.

—— Βικτώρια, Αυστραλία

Είμαι Online Chat Now

διπλής όψης πλακέτα

Double Sided PCB
Double Sided PCB

Μεγάλες Εικόνας :  διπλής όψης πλακέτα

Λεπτομέρειες:

Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

Οι Double-Sided πίνακες και των δύο πλευρών έχουν την καλωδίωση. Εντούτοις, να χρησιμοποιήσει το καλώδιο και και στις δύο πλευρές, και τις δύο πλευρές πρέπει να είναι στο δωμάτιο με τις κατάλληλες ηλεκτρικές συνδέσεις για την εργασία. Ένα τέτοιο κύκλωμα μεταξύ της «γέφυρας» καλείται τρύπα οδηγών (μέσω). Τρύπα οδηγών στο PCB, μέταλλο που γεμίζουν ή που ντύνεται με τις τρύπες, οι οποίες μπορούν να συνδεθούν με τους αγωγούς και στις δύο πλευρές. Επειδή η περιοχή διπλός-επιτροπής από την ενιαίος-επιτροπή δύο φορές τόσο μεγάλη, και επειδή η καλωδίωση μπορεί να παρεμβληθεί λευκές σελίδες η μια με την άλλη (μπορείτε να πάτε γύρω από την άλλη πλευρά), είναι καταλληλότερη για τη χρήση σε πιό σύνθετο από το κύκλωμα ενιαίος-επιτροπής.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
PCB Board Online Marketplace

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του ευέλικτο διοικητικό συμβούλιο πλακέτα, πολυστρωματικές σκάφους πλακέτα, Ενιαία Όψεως PCB από την Κίνα.