Σε απευθείας σύνδεση αγορά πινάκων PCB

Υψηλός - ποιότητα, καλύτερη υπηρεσία, λογική τιμή.

Αρχική Σελίδα
Σχετικά με εμάς
Υπηρεσίες PCB
Εξοπλισμός
Ικανότητες PCB
Διασφάλιση ποιότητας
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Δείγματα

πολυστρωματικές σκάφους πλακέτα

Πιστοποιήσεις PCB
καλής ποιότητας ευέλικτο διοικητικό συμβούλιο πλακέτα
καλής ποιότητας ευέλικτο διοικητικό συμβούλιο πλακέτα
Αναθεωρήσεις πελατών
Η ποιότητα πινάκων είναι πολύ υψηλή! Είμαστε πελάτης WonDa για περισσότερο από 4 έτη. Η υψηλές υπηρεσία και η ποιότητά σας είναι πάρα πολύ υψηλές.

—— Jay

Η συνεργασία είναι πολύ ικανοποιητική και η επιχείρηση των προηγούμενων λίγων ετών, είμαστε πολύ πρόθυμοι να συνεχίσουμε τη μακροπρόθεσμη συνεργασία.

—— Rob

Η ποιότητα πινάκων είναι πολύ υψηλή! Είμαι έκπληκτος με το χαμηλότερο κόστος και τη γρήγορη παράδοση. Είναι συνολικά από την προσδοκία μου. Θα επιστρέψω σίγουρα.

—— Βικτώρια, Αυστραλία

Είμαι Online Chat Now

πολυστρωματικές σκάφους πλακέτα

Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος

1. Χημικός καθαρός

Προκειμένου να ληφθεί το χαραγμένο σχέδιο καλής ποιότητας, είναι απαραίτητο να εξασφαλίσει ότι ένας ισχυρός δεσμός αντιστέκεται στο στρώμα και την επιφάνεια υποστρωμάτων, ένα υπόστρωμα ή ένα στρώμα οξειδίων επιφάνειας, το πετρέλαιο, τη σκόνη, τα δακτυλικά αποτυπώματα και άλλο ρύπο. Επομένως, προτού να αντισταθείτε το στρώμα εφαρμόζεται αρχικά στην επιφάνεια του πίνακα και η επιφάνεια φύλλων αλουμινίου χαλκού που καθαρίζει το τραχυμένο στρώμα φθάνει σε έναν ορισμένο βαθμό.
Εσωτερικό πιάτο: αρχισμένος τέσσερις επιτροπές, ο εσωτερικός (δεύτερα και τρίτα στρώματα) είναι ένας μούστος κάνει πρώτα. Το εσωτερικό φύλλο αποτελείται από την ίνα υάλου και τις εποξικές ρητίνη-βασισμένες στον σύνθετες ανώτερες και χαμηλότερες επιφάνειες του φύλλου χαλκού.

 

 

2. Ξηρά ελασματοποίηση ταινιών φύλλων περικοπών

Επένδυση photoresist: πρέπει να κάνουμε τη μορφή του εσωτερικού πιάτου, επισυνάψαμε αρχικά την ξηρά ταινία (αντισταθείτε, photoresist) πέρα από το εσωτερικό φύλλο στρώματος. Η ξηρά ταινία είναι μια λεπτή ταινία πολυεστέρα, μια photoresist ταινία και μια προστατευτική ταινία πολυαιθυλενίου που αποτελούνται από τρία μέρη. Όταν το φύλλο αλουμινίου, η ξηρά ταινία που αρχίζει με μια προστατευτική ταινία πολυαιθυλενίου ξεφλουδίζεται μακριά, και έπειτα υπό τους όρους της θερμότητας και της πίεσης στην ξηρά ταινία κολλιέται στο χαλκό.

 


3. Η εικόνα εκθέτει & η εικόνα αναπτύσσεται

Έκθεση: Στη UV ακτινοβολία, τα photoinitiators απορροφούν το φως αποσυνθέτουν στους ριζοσπάστες, το ριζικό ιδρυτή photopolymerization και έπειτα να πολυμερίσουν το μονομερές για να παραγάγουν μια αντίδραση διασύνδεσης, διαμόρφωση αδιάλυτη στην αραιή αλκαλική λύση μετά από την αντίδραση της πολυμερούς δομής. Ο πολυμερισμός για να συνεχίσει για κάποιο διάστημα, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σταθερότητα της διαδικασίας, για να μην σχίσει αμέσως μετά από την ταινία πολυεστέρα έκθεσης πρέπει να μείνει περισσότερο από 15 λεπτά στην αντίδραση πολυμερισμού να προχωρήσει, πρίν αναπτύσσει τη σχισμένη ταινία πολυεστέρα.
Υπεύθυνος για την ανάπτυξη: οι μη εκτεθειμένες μερίδες λύσης ομάδων αντίδρασης ενεργές της φωτοευαίσθητης ταινίας με ένα αραιό διαλυτό σε αλκαλικό διάλυμα θέμα διάλυσαν την παραγωγή κάτω, αφήνοντας ήδη με τη διασύνδεση της φωτοευαίσθητης μερίδας σχεδίων

 

 

4. Ο χαλκός χαράζει

Στους εύκαμπτους τυπωμένους πίνακες ή την τυπωμένη διαδικασία παραγωγής πινάκων, η χημική αντίδραση στη μερίδα φύλλων αλουμινίου χαλκού που δεν αφαιρείται, ώστε να διαμορφωθεί το επιθυμητό κύκλωμα ένα σχέδιο του χαλκού κάτω από photoresist δεν είναι χαραγμένος διατηρημένος αντίκτυπος.

 

 

5. Η λουρίδα αντιστέκεται & η θέση χαράζει τη διάτρηση & την επιθεώρηση & το οξείδιο AOI

Ο σκοπός της ταινίας είναι να χαραχτεί ο πίνακας διατηρημένος μετά από να καθαρίσει αντιστέκεται στο στρώμα έτσι ώστε ο ακόλουθος χαλκός που εκτίθεται. Το φίλτρο «σκουριάς ταινιών» και τα ανακύκλωσης απόβλητα θα ξεφορτωθούν κατάλληλα. Εάν πηγαίνετε αφότου μπορεί να είναι η ταινία πλυμένη απολύτως καθαρή, να θεωρήσετε. Τέλος, ο πίνακας είναι απολύτως ξηρός μετά από την πλύση, αποφεύγει την υπόλοιπη υγρασία.

 

 

6. Layup με το prepreg

Πρίν εισάγει τη μηχανή πίεσης, η ανάγκη να χρησιμοποιηθούν τα όλα πολυστρωματικά υλικά έτοιμα να συσκευάσουν (λαϊκός-επάνω) Εκτός από την εσωτερική λαβή η εργασία έχει οξειδωθεί, αλλά ακόμα χρειάζεται μια προστατευτική ταινία ταινιών (Prepreg) -. Γονιμοποιημένες ίνες γυαλιού εποξικής ρητίνης. Ο ρόλος των ελασματοποιήσεων είναι μια ορισμένη διαταγή στον πίνακα που καλύπτεται με μια προστατευτική ταινία από συσσωρευμένη και τοποθετημένη μεταξύ του πιάτου πατωμάτων.

 

 

7. Layup με το φύλλο αλουμινίου χαλκού & τον κενό Τύπο ελασματοποίησης

Φύλλο αλουμινίου - να παρουσιάσει το εσωτερικό φύλλο και έπειτα καλυμμένος με ένα στρώμα του φύλλου αλουμινίου χαλκού και στις πλευρές, και έπειτα πολυστρωματικό pressurization (εντός μιας σταθερής χρονικής περιόδου απαραίτητης να μετρήσει την εξώθηση θερμοκρασίας και πίεσης) δροσίστηκε στη θερμοκρασία δωματίου μετά το πέρας της παραμονής είναι ένα πολυστρωματικό φύλλο από κοινού.

 

 

8. CNC τρυπάνι

Υπό τους όρους της εσωτερικής ακρίβειας, CNC διάτρυση διάτρυσης ανάλογα με τον τρόπο. Υψηλή ακρίβεια διάτρυσης, ώστε να εξασφαλιστεί ότι η τρύπα είναι στη σωστή θέση.

 

 

9. Electroless χαλκός

Προκειμένου να γίνει η μέσω-τρύπα μεταξύ των στρωμάτων μπορεί να ανοιχτεί (η δέσμη ρητίνης και ίνας υάλου μιας non-conductive μερίδας του τοίχου της επιμετάλλωσης τρυπών), οι τρύπες πρέπει να συμπληρωθούν το χαλκό. Το πρώτο βήμα είναι ένα λεπτό στρώμα της επένδυσης χαλκού στην τρύπα, αυτή η διαδικασία είναι εντελώς χημική αντίδραση. Τελικό καλυμμένο πάχος χαλκού 50 ιντσών εκατομμυριοστός.

 

 

10. Φύλλο περικοπών & ξηρά ελασματοποίηση ταινιών

Photoresist επίστρωμα: Έχουμε ένας στο εξωτερικό επίστρωμα photoresist.

 

 

11. Το Mage εκθέτει & η εικόνα αναπτύσσεται

Εξωτερικές έκθεση και ανάπτυξη

 

 

12. Ηλεκτρο επένδυση σχεδίων χαλκού

Αυτό έχει γίνει ένας δευτεροβάθμιος χαλκός, ο κύριος σκοπός είναι να πυκνωθεί η γραμμή χαλκού και vias χαλκού πυκνά.

 

 

13. Ηλεκτρο επένδυση σχεδίων κασσίτερου

Ο κύριος σκοπός του είναι μια χαρακτική αντιστέκεται, προστατεύει αυτό καλύπτει τους αγωγούς χαλκού δεν θα επιτεθεί (εσωτερική προστασία όλων των γραμμών και των vias χαλκού) στην αλκαλική διάβρωση του χαλκού.

 

 

14. Η λουρίδα αντιστέκεται

Ξέρουμε ήδη το σκοπό, ακριβώς χρήση η χημική μέθοδος, η επιφάνεια του χαλκού εκτίθεται.

 

 

15. Ο χαλκός χαράζει

Ξέρουμε ότι ο σκοπός το χαραγμένη κασσίτερου μερικώς φύλλο αλουμινίου κατωτέρω.

 

 

16. LPI η πλευρά 1 επιστρώματος & το καρφί ξηρό & LPI η πλευρά 2 επιστρώματος & καρφί ξηρό & εικόνα εκθέτουν & η εικόνα αναπτύσσεται & θερμική μάσκα ύλης συγκολλήσεως θεραπείας

Η μάσκα ύλης συγκολλήσεως εκτίθεται στα μαξιλάρια χρησιμοποιούμενα, συχνά λέγεται ότι το πράσινο πετρέλαιο, πετρέλαιο σκάβει πραγματικά τις τρύπες στον πράσινο, το πράσινο πετρέλαιο δεν πρέπει να καλύψει τα μαξιλάρια και άλλες εκτεθειμένες περιοχές. Ο κατάλληλος καθαρισμός μπορεί να πάρει χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας τα κατάλληλα επιφάνειας.

 

 

17. Η επιφάνεια τελειώνει

Η διαδικασία επιστρώματος HAL ύλης συγκολλήσεως HASL (συνήθως γνωστό ως HAL) βυθίζεται αρχικά στη ροή PCB, κατόπιν βυθίζοντας στη λειωμένη ύλη συγκολλήσεως, και έπειτα από μεταξύ δύο μαχαίρια αέρα αεροπορικώς συμπιεσμένος με ένα μαχαίρι στον αέρα θερμότητας για να βγάλει από τη θέση που ήταν την υπερβολική ύλη συγκολλήσεως στον τυπωμένο πίνακα κυκλωμάτων, να αποβάλει συγχρόνως την υπερβολική τρύπα μετάλλων ύλης συγκολλήσεως, με συνέπεια ένα φωτεινό, ομαλό, ομοιόμορφο επίστρωμα ύλης συγκολλήσεως.
Το χρυσό δάχτυλο, σκοπός-σχεδιασμένος συνδετήρας ακρών, συνδέει το συνδετήρα ως ξένες εξαγωγές συνδέσμου πινάκων, και επομένως πρέπει να εξαπατήσει τη διαδικασία. Επέλεξε το χρυσό λόγω της ανώτερων αγωγιμότητας και της αντίστασης οξείδωσής του. Εντούτοις, επειδή το κόστος του χρυσού ισχύει μόνο να εξαπατήσει τόσο υψηλό, ο τοπικός χρυσός κάλυψε ή χημικά.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
PCB Board Online Marketplace

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Δείγμα PCB

είμαστε καλής ποιότητας προμηθευτής του ευέλικτο διοικητικό συμβούλιο πλακέτα, πολυστρωματικές σκάφους πλακέτα, Ενιαία Όψεως PCB από την Κίνα.